B&B BeWildert Essen

Appartement BeWildert

Van harte welkom op ons zolderappartement BeWildert.

"BeWildert" omdat we gelegen zijn in Wildert, een gehucht van de gemeente Essen, ten noorden van Antwerpen vlakbij de Nederlandse grens. De "Be" staat dan voor het eerste deel van B&B. U komt bij ons omdat u op zoek bent naar een slaapplaats, een bed. Wij bieden u dit en zoveel meer.

"BeWildert" met een knipoog naar de Engelse term bewildered, vertaald als verbijsterd. Synoniem van verwonderd, sprakeloos, verblind en perplex. Dit is dan ook de eerste reactie van de gasten als ze het appartement zien. Een ongelooflijk mooie ruimte die je niet verwacht in een gewoon rijhuis en waar je je onmiddellijk thuis voelt.

Over ons

Na mijn opleidingen in de richting toerisme heb ik in Amerika, Aziƫ en Afrika gewoond. Maar zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Na vele omzwervingen ben ik terug terechtgekomen in mijn geboorteplaats, Essen.

Ik ben leerkracht Toerisme en in mijn vrijetijd reis ik de wereld rond als reisbegeleidster. Omdat we zelf graag bij mensen thuis logeren en deze contacten als erg waardevol beschouwen, besloten we om de zolder om te bouwen in een gezellige ruimte waar mensen zich welkom voelen. Ik hou van reizen, fietsen, wandelen, koken, lezen en genieten in de natuur. Wij hebben een rosse kater, een witte Zwitserse herder, kippen en vissen.

Home